Onze missie:

Wij willen met onze mini-onderneming graag 2 dingen bereiken: Eerst en vooral willen we onze klanten warmte en comfort bieden in de winter. Zeker nu omdat omwille van Corona verluchting enorm belangrijk is, waardoor ramen en deuren openstaan, ook in de winter. Daarnaast hopen we naast het comfort in de winter, ook comfort te bieden in de zomer. Dan kun je ons dekentje namelijk gebruiken als ultra zacht picknickdeken!

Wout Paepen
CEO

Hey hoi, ik ben Wout. Als CEO houd ik mij bezig met een overzicht te houden over al de rest en alles zo goed mogelijk in de goede banen te leiden.

Sebastiaan Daniels
Financieel directeur

Hey! Ik ben Sebastiaan en ik ben de verantwoordelijke op vlak van geldzaken. Ik zorg dat inkomsten en uitgaven zo gestructureerd mogelijk blijven!

Julie Jaspers
Administratief directeur

Hello, ik ben Julie en zorg voor het administratieve gedeelte binnen de onderneming. Ik houd alles ordelijk en help Sebastiaan met de boekhouding.

Marje Verbiest
Commercieel directeur

Hey hey, ik ben Marje en ik zorg voor het commerciële vlak van Cozzzy. Ik zorg ervoor dat jullie van ons horen via reclame en andere verkoopstrategieën.

Heleen Claes
Technisch directeur

Hoi hoi, ik ben Heleen en ben verantwoordelijk voor het contact met de leveranciers. Ik zorg voor een connectie tussen Cozzzy en het bedrijf dat ons de gepersonaliseerde, mega zachte dekentjes levert.

Fien Vandenberghe
Commercieel medewerker

Hey! Ik ben Fien en doe samen met Marje de commerciële zaken. Hiernaast help ik de anderen ook met hun taken en zorg mee dat er vooruitgang wordt geboekt.