Vraag en antwoord

Welke kleuren zijn er allemaal beschikbaar?

Wij bieden onze dekentjes aan in het blauw*, grijs*, rood en groen.
*De blauwe kleur heeft een overgang van donkerblauw naar lichtblauw. Grijs heeft een gelijkaardige overgang.

Hoe groot is een dekentje?

Onze dekentjes hebben een afmeting van 170×130 cm.

Hoe kan ik betalen?

Wij voorzien 3 mogelijkheden waarmee je kan betalen als particulier:

 • Je kunt ons gewoon cash betalen bij de levering (deze optie is alleen mogelijk wanneer je een leerling of leerkracht bent op het Montfortcollege).
 • Je kunt het ons overschrijven op ons rekeningnummer (dit nummer sturen we zo snel mogelijk door na dat je je bestelling hebt geplaatst).
 • Je kunt ook voor de optie Payconiq bij levering kiezen (wanneer wij je dekentje dan leveren, geven wij je een Payconiq QR-code en kun je het via die manier betalen).

Wanneer je voor een bedrijf wilt bestellen, kunnen we je ook een factuur aanbieden. ⇒PAS OP!! wanneer je een grote bestelling plaatst en we niet genoeg in stock hebben, kunnen je dekentjes een tijdje langer onderweg zijn dan anders. Voor vragen stuur ons een mailtje naar info@cozzzy.be of stuur ons een DM op Facebook of Instagram.

Hoe kan ik deze dekentjes bestellen?

Je hebt meerdere manieren om deze te bestellen.

 1. Je kunt het komen vragen aan één van de medewerkers van het Cozzzy-team (check de About pagina voor meer informatie). Deze persoon vraagt dan om bepaalde gegevens van jou en zal je dan zo snel mogelijk een mailtje sturen als bevestiging van je bestelling
 2. Je kunt via deze site het formulier invullen op de Bestellingen pagina. Je hoeft maar gewoon je gegevens en je bestelling in te vullen. Nadien zul je een bevestigingsmail ontvangen en daarna doen wij de rest! Houd hierbij ook je mail in het oog. Moesten wij nog extra vragen hebben, contacteren we je via dit medium.
 3. Je kunt ook via onze dm’s een berichtje sturen als je wilt bestellen. Hierbij vragen wij ook nog extra vragen om de verdere behandeling van de bestelling vlotter te laten verlopen. Houd je dm’s na het plaatsen van de bestelling ook in het oog voor als wij nog extra vragen zouden hebben.
 4. Later op het jaar kunnen hier nog extra manieren bijkomen…
Verkopen jullie een heel jaar lang dezelfde dekentjes?

Nee. Op dit moment wel, maar doorheen het jaar zal je merken dat ons aanbod groter kan worden of worden aangepast. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes binnen Cozzzy? Volg ons dan op onze Instagram, Facebook en meld je aan op onze nieuwsbrief.

Wat doen jullie met de winst?

Dat is een heel goede vraag want 10% van de winst per dekentje doneren we aan een goed doel. Op dit moment is dat het Zavelhuis. Neem een kijkje op hun Site voor meer info over deze actie.

Een van de doelen die we met onze minionderneming willen bereiken is geld inzamelen voor een goed doel: het Zavelhuis vzw. Dit hebben we gekozen omdat het niet zo bekend is maar toch veel hulp kan gebruiken.

Het Zavelhuis is een thuis waar 15 jongeren met een beperking zullen gaan wonen. Ze zijn dit verblijf aan het bouwen in Herent. De broer van Marje, mede miniondernemer, is een van deze 15 jongeren en zal hier dus gaan wonen. Hij kijkt er al heel hard naar uit.

De rest van de winst investeren we in nieuwe producten tot het einde van dit schooljaar.

Waar leveren jullie?
 • Bent u een student/leerkracht in het MontfortCollege Rotselaar? Dan kunnen we je dekentje bij jou op school bezorgen.
 • We leveren bij u thuis als uw huis gesitueerd is binnen onze ‘leverzone‘*.
 • Wanneer je buiten deze zone woont versturen we het via de post maar komt hier €5,70 bij voor verzendkosten.
 • Wanneer u buiten België woont zal u €10 verzendkosten extra moeten betalen.

 

*Leverzone:

Nog vragen waarvan het antwoord niet op deze pagina staat?

Twijfel dan niet en stuur ons een mailtje, DM of messenger bericht.